Skip to content Skip to footer

Ons verhaal

ekaterina-franck-tijdens-het-tattoeëren

Waarom Bob The Cat?

Bobthecat Tattoo bestaat al 6 jaar.
Bobthecat is naar mijn geliefde kat genoemd. Zes jaar geleden was Bob erg ziek geworden en dit kon ik moeilijk plaatsen dat hij me binnenkort zou moeten verlaten. Hierdoor heb ik besloten om zijn naam te vereeuwigen in de naam van mijn zaak.

Binnen Bobthecat Tattoo studio draait het voornamelijk om het persoonlijk contact. Dit wil ook zeggen dat ik enkel tevreden ben wanneer de klant dit ook is, daarom zijn aanpassingen bij ons inclusief in de prijs.

Daarbuiten geven we om onze klanten en werken we enkel met kwalitatieve inkten van ‘RICH’ bevestigd inkt van I AM INK en World Famous Limitless.

Wil u graag zelf leren tattooëren? Dit kan natuurlijk ook op aanvraag, hiervoor kan u ons via email contacteren.

Wie ben ik?

Wat zeggen onze klanten?

Fantastisch resultaat. Ik ben enorm tevreden. Ekaterina is iemand met een passie voor het vak. Je kan er ook terecht met al je vragen over de nazorg. Toppertje!

Bauke N.

Hele aardige dame met verstand van haar vak. Hartelijk ontvangen en de tattoo samen besproken. Vervolgens is de tattoo precies naar wens geplaatst. Al met al een fijne ervaring!

Quinten F.

Ik ben heel erg tevreden van mijn tattoo. Ekaterina is een erg aangenaam persoon en een echte kunstenares. Het was erg fijn om met haar te werken en ik ben heel erg blij en onder de indruk van mijn tattoo!

Olga T.

Translate »